Snel zoeken naar vakantiehuizen

Paradubice

You need to upgrade your Flash Player

Vakantiehuis Paradubice

Pardubice is een regio in Tsjechië met de gelijknamige stad als hoogtepunt voor wat betreft cultuur en historie. In deze streek is dan ook voor een ieder wat wils te vinden, zodat de vakantietijd besteed kan worden door bezig te zijn in de natuur of door op culturele ontdekkingsreis te gaan. Een combinatie hiervan maakt de vakantie in Pardubice natuurlijk nog veelzijdiger. De natuur heeft de vakantiegangers veel te bieden met onder meer het gebergte Orlicke en de bergen van Zelezne, die in deze regio zijn gelegen. In de verschillende plaatsen kunnen bezienswaardigheden worden bezocht als kastelen, burchten en kerken. Ook zijn er tal van musea in de regio Pardubice te vinden en kunnen de evenementen in de streek extra glans geven aan het verblijf.

lees meer

Kounov - Bn28450

Eenvoudig vakantiehuis op het perceel van de eigenaar, aan een beek. Mooie wandelomgeving. Woonkamer: 1 slaapbank. Water naar verbruik.

  • Aanbieder:

Bradlecka Lhota - Bn28468

Een modern, stenen huis, dat het hele jaar verhuurd wordt op een tuinperceel met tuinzitj een open terras. Keuken met vloerverwarming. 30 m van de weg. Steile trap. Manege vlakbij. Kinderbed van te voren op aanvraag mogelijk.

  • Aanbieder:

Mladejov V Cechach - Bn28467

Een houten huis op omheind perceel in Boheme . Paardenverhuur: 500 m. NIet ver van de watervallen van PRachaufelsen.

  • Aanbieder:

Besedice U Zel. Brodu - Bn28185

Gezellig vakantiehuis met groenvlakte en buitenhaard op het grondstuk. Ligt bij de bossen.

  • Aanbieder:

Horice - Doubrava - Bn28474

Huis in een vakantiehuizengebied aan voet van Reuzengebergte.In de winter parkeren 200m. van huis.Goede wintersportmog. Kampvuur mog. Zwembad.

  • Aanbieder:

Radvanice/trutnov - Bn28487

Vakantiehuis gelegen op een open grondstuk en een klein dorp. Goede skimogelijkheid. Zandbak en schommel aanwezig. Russisch kegelen.

  • Aanbieder:

Cerveny Kostelec - Bn28451

Ruim, aansprekend ingericht vakantiewoning met terras en balkon en beschikt over een eigen ingang. Het staat op een groot, verzorgd tuinperceel in een mooie natuurlijke ligging. In de omgeving zijn diverse kastelen en steden, zoals bijv. nachod of Ratiborice. Waterliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij het grote stuwmeer Roskoz. dit is op enkele minuten autorijden gelegen. Tevens kunt u een bezo....

  • Aanbieder:

Miletin - Bn28442

Voormalige boerderij. Mogelijkheid om te zwemmen. Tafeltennis. Safaripark 15 km, de stad Jicin 35 km. Geen jeugdgroepen. Extra bedden op aanvraag mogelijk.

  • Aanbieder:

Klasterec Nad Orlici - Bn28464

Een houten zomerhuis op een open perceel, met veel watersport- en visfaciliteiten in de buurt. Natuurlijke omgeving met vele uitstapmogelijkheden en goede wandel- fietspaden. Mooi openbaar zwembad met Toboggan in Zamberg 7 km.

  • Aanbieder:

Javornice - Bn28472

Mooi vakantiehuis op een groot perceel met eigen, kleine vijver. Wip. Veel kastelen en mooie wandelpaden daarbij.

  • Aanbieder:

Copyright © vakantiehuizentsjechie.org