Snel zoeken naar vakantiehuizen

Zlin

You need to upgrade your Flash Player

Vakantiehuis Zlin

Nemcicky U Znojma - Bn54936

Dit mooie en gemoedelijk ingerichte vakantiehuis ligt in het zeer natuurschone Znaimerland/Znojemsko aan de grens met Oostenrijk. Op het grote terras kunt u in mooie zomerdagen genieten van de zon of gezellige barbecue avonden doorbrengen. In de omgeving zijn er voor u zeer goed wiite wijnen aanwezig en vindt u vele wijnbergen en gezellige wijnkelders. Bezoekt u de op 105 km., gelegen mooie stad W....

  • Aanbieder:

Jedovnice - Bn44620

Dit vakantiehuis ligt op een open perceel in een bos op maar 25 km van Brno. Bezoek het ravijn Macocha en de grotten van Punkva. Een steile trap brengt u naar de slaapkamers.

  • Aanbieder:

Przno - Bn28788

Dit huis ligt ongestoord op een berg in een prachtige omgeving, ongeveer 12 km van de stad Vseting verwijderd. Goede zwemmogelijkheden biedt het zwembad Mikuluvka en de stuwdam Bystricka 10 km van het huis vandaan. In dit huis kunt u heerlijk verblijven, voor de kinderen wacht hier een vuur waar u heerlijk uw eten op kunt grillen. Afkoelen kunt u onder de tuindouche. In het nabij gelegen bos kunt....

  • Aanbieder:

Novy Hrozenkov - Bn28786

Mooi ingericht vakantiehuis in een gehucht. Gedeeld perceel met de eigenaar. Vsetin 22 km. Water excl.

  • Aanbieder:

Lhota U Lysic - Bn28859

Stenen huis met balkon op omheind tuinperceel met gazon. Uitzicht op heuvels en bos. Mooie omgeving. Moorse Karst 25 km.

  • Aanbieder:

Nasedlovice - Bn28863

Dit vakantiehuis ligt in een dorp in een wijnstreek. Op de begane grond is een kleine wijnkelder en een kleine open haard. Bij mooi weer kunt u zich in het buitenzwembad ontspannen of op het terras barbequen. In dit gebied vindt u vele kastelen bijvoorbeeld Bucavice en lednice. Wenen is slechts 90 km en wanneer u deze mooie stad nog niet kent is een bezoekje zeker aan te raden. Water en gas excl.

  • Aanbieder:

Moravka - Bn28791

Gezellig ingericht huis aan een kleine beek in het gebergte gelegen. Natuurschone en rustige ligging. Ideaal voor kinderen.

  • Aanbieder:

Breznik - Bn28853

Vakantiehuis met praktisch interieur op slechts 20 km van grens met Oostenrijk. Wenen ong. 80 km. Mikulov 18 km. Gas/water excl.

  • Aanbieder:

Hutisko Solanec - Bn28793

Alleenstaand houten huis op een groot open bosperceel.Rustige ligging met uitzicht op de Biskiden.Goede skimog. Zwembad /uitstapjes mogelijk.

  • Aanbieder:

Luhacovice - Bn44621

Dit fraaie vakantiehuis ligt in een grote en bekende kuurstad aan de voet van de Witte Karpaten. In deze natuurschone omgeving kunt u mooie, ontspannende wandelingen maken. Fijn zwemmen en vissen kan in het aangelegde meer Luhacovicka. Maak uitstapjes naar de kastelen Buchlovice en Kromeriz of bezoek het observatorium in Uhersky Brod.

  • Aanbieder:

Copyright © vakantiehuizentsjechie.org